Alexis Nihon Plaza

Elevator Interior Design is contracted to develop interior finish components for the twelve passenger elevator for owner Cominar at the Alexis Nihon Plaza in Montreal. Alexis Nihon Plaza is a 2,400,000 sq.ft. complex in Downtown Montreal, Quebec, consisting of a shopping centre, two office towers, and a residential building. The shopping mall is directly connected to the Atwater metro station.

The final cab design consisted of raised, alabaster wall panels back-lit by LED light panels surrounded on each side by vertical ‘Reed’ textured stainless steel columns. EID was successful in designing and fabricating the back-lit panel profile small enough not to impact the clear interior cab dimension.

ALEXIS-NIHON-4_LORES2

Leave a Reply

Your email address will not be published.