Suffolk Construction Headquarters

Elevator Interior Design is proud to announce that it is the company of choice selected to perform the finish upgrade of the two observation elevators at the Suffolk Construction Headquarters in Boston MA.


EID worked closely with Elkus Manfredi Architects to provide digital graphics on the interlayer of architectural laminated safety glass accented by Rimex T22 Black Satin Onyx reveals for the side walls of the cab. The cab front wall will be refaced using Mirror 304 Stainless Steel to take advantage of the Atrium view. A new island type suspended ceiling finished in gloss black with LED downlights, dimmer system and accommodations for the top emergency exit per code will be installed in each cab.  


Progress Images to follow:

3 Default

Suffolk Construction Headquarters

65 Allerton Street

Boston, MA

Atrium Lobby and Observation

Elevators


Preliminary design artwork and sketch

Reach out to an EID Team member for assistance with your next project.